experience | adventure | creativity

Horizon Educatief

Horizon Educatief wil iedereen zot maken van de zee. Dat doen we door het organiseren van allerlei activiteiten, met de zee als grootste inspiratiebron.

What we do

Wij willen iedereen zot maken van de zee! Dat doen we door allerlei activiteiten over en met de zee aan te bieden. Ons aanbod heeft linken met nature/environment and coastal heritage. Ervaringsgericht leren, authenticiteit en ontdekking staan bij ons centraal. We dompelen je letterlijk en figuurlijk onder in het kustmilieu.  Je verjaardag vieren, op kamp gaan of je zeeklassen een toffe invulling geven? Het kan bij ons allemaal.

Zoek je naar originele, educatieve activiteiten aan zee? Bekijk dan zeker ons aanbod.

We will make you crazy about the sea!

  • Check op voorhand bij ons of je bezoek nog kan doorgaan zoals oorspronkelijk gepland.
  • Onze animatoren dragen ten allen tijde een mondmasker. Ontsmettende handgel is beschikbaar voor zowel de animator als de groep.
  • De groep wacht buiten op de animator. 
  • Liever zelf een activiteit op het strand begeleiden? We hebben uitleenkoffers waarmee je zelfstandig aan de slag kan.  

Cadeau 25 jaar

Horizon Educatief steekt letterlijk en figuurlijk in een nieuw jasje. Dankzij een schenking van Furnibo, Acta vastgoed, A1AR architects en Corbeau vastgoedontwikkeling kunnen onze animatoren in weer en wind iedereen zot maken van de zee.

Maar ook bij warm weer kleuren we het strand blauw dankzij de sponsoring van Haven Oostende. Dankjewel aan alle sponsors!

Wie voelt zich geroepen ?

Vrijwilliger worden

Zot van de zee? Sta je graag voor groepen of doe je graag allerlei klusjes? Zoek je een toffe en leuke vrijetijdsbesteding? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Vrijwilligers zijn onmisbaar voor ons. Haal de vrijwilligers weg en onze werking draait vierkant. 

Daarom zijn we steeds actief op zoek naar enthousiastelingen die ons vrijwilligersteam komen versterken.

neem contact met ons

Als je meer informatie over onze organisatie wenst of een opmerking heeft aarzel dan niet om ons te contacteren.

Wij helpen je met veel plezier!

EN