Verjaardagsfeestjes

zot van de zee?

vier je verjaardag met ons!

Hiep hiep hoera, er is er binnenkort eentje jarig! Nodig dan al je vriendjes uit voor een spetterend feest bij Horizon Educatief. Kleine piraatjes gaan op stap met Woeste Willem. Hij feest maar al te graag met jullie mee. 

Ben je eerdere een stoere durver? Ga dan krabben vangen met onze visser. 

We beloven je een unieke topactiviteit aan zee.

4 tot 7 jaar

Piratenzoektocht

Onze piraat neemt je mee op schattenjacht op het strand en in de duinen. Beleef de zotste avonturen en word een echte piraat. Lukt het om alle opdrachten te vervullen zodat je samen met je vriendjes de schat kan vinden? 

8 tot 12 jaar 

Krabben vangen

Ga met je vriendjes op zoek naar krabben. We laten onze netjes neer in het water, even wachten en dan terug optrekken. Wat er in het net zit, is telkens een verrassing. Durf je de krabben vastnemen? Onze visser leert je hoe je dat veilig doet. Achteraf geven we alle krabben terug de vrijheid. Spanning en plezier verzekerd! 

praktische informatie

  • Verjaardagsfeestjes kunnen gereserveerd worden op woensdagmiddag of in de schoolvakanties op weekdagen.
  • Je verjaardagsfeestje in het weekend vieren kan ook, maar dan zijn onze faciliteiten beperkt beschikbaar. 
  • De begeleide activiteit duurt 2 uur
  • Voor en/of nadien kan er gebruik gemaakt worden van onze lokalen (toiletten, gebruik keuken, zaal om te eten). Gelieve op voorhand te laten weten of je hiervan gebruik wilt maken.
  • De activiteit start aan ons centrum op Duin en Zee.
  • Minimum 8 en maximum 15 deelnemers
  • Kostprijs: 95 euro voor de activiteit + 60 euro als je ook de zaal gebruikt.

voorwaarden

  • Een volwassen begeleider blijft steeds aanwezig tijdens de activiteit.
  • Reserveer minstens 4 weken op voorhand.
  • Er kan kosteloos geannuleerd worden tot 7 dagen voor datum. Indien er niet tijdig geannuleerd wordt, zal een administratiekost van 25 EUR aangerekend worden.

Frequently Asked Questions.

Een klein beetje regen schrikt ons niet af en dan laten we de activiteit doorgaan. Zal het echter bakken gieten of heel veel waaien, dan is het beter om de activiteit uit te stellen naar een beter moment. Als de weersvoorspellingen er niet goed uit zien, dan contacteren we je om samen een nieuwe datum te zoeken. 

Beide activiteiten starten aan ons centrum op het openluchtcentrum Duin en Zee. Daar zijn toiletten en kan er materiaal in ons lokaal blijven liggen.

Je mag gebruik maken van onze faciliteiten als je ons op voorhand verwittigt (en als de zaal vrij is). We hebben een grote zaal waar de feestvierders kunnen zitten en eten. In onze keuken kan je iets opwarmen (microgolfoven) of kan je ijsjes in onze diepvries bewaren. Drank en eten kan koud gehouden worden in onze koelkast. Borden, bestek, bekers en glazen zijn aanwezig. Je staat zelf in voor het klaarzetten van de zaal en voor de opkuis achteraf.  

Vier je je verjaardag in het weekend bij ons, dan zijn onze faciliteiten beperkt beschikbaar. Contacteer ons voor meer info. 

EN