Activiteiten met je bubbel

beleef de zee op een unieke manier!

activiteiten met je bubbel

We maken je helemaal zot van de zee. Samen met je gezin, knuffelcontact of bubbel kan je de zee drie keer op een andere manier beleven. Trotseer het zilte Noordzeewater om je eigen garnalen te vangen, maak kunst met gekleurd krijt op het strand of ontdek alle aanspoelsels als een echte strandjutter.

Alle activiteiten gaan door bij ons aan de oosteroever. Klik op de knoppen bij elke activiteit om data, tijdstip en prijs te weten. 

garnaalkruien

Trotseer de golven en de weerselementen terwijl je samen een net voortsleept in de branding. Met het waadpak en oliejekker aan, ben je beschermd tegen het zeewater. De kruier houdt een oogje in het zeil zodat je veilig kan garnalen vissen. Na je tocht door het water, breng je de vangst aan land. Je staat versteld van het leven op de zeebodem. 

Comfortabele kledij aantrekken en reservekledij meenemen. Het kan altijd gebeuren dat je een slok water in je pak krijgt.  

windpainting

Zin om de wind het strand te laten kleuren met natuurlijke pigmenten? Kunst voor één dag te maken? Dan ben je met Windpainting aan het goede adres! We creëren magie op het strand door het zand te kleuren met gekleurd krijt dat de wind tussen onze vingers laat glippen. Licht en schaduw laten we spelen, aanspoelsels worden kunstwerken door onze handen. Prachtige kunstwerken zijn het resultaat! Neem snel een foto want deze tijdelijke kunstwerken worden onherroepelijk verzwolgen door de zee.

Doe niet je mooiste kledij aan. Het gekleurde krijt gaat makkelijk af in de was en laat achteraf geen vlekken na. 

strandjutten

Samen met de animator stappen jullie de vloedlijn af en verzamel je allerlei aanspoelsels uit de zee: schelpen, zeewier, eikapsels,… Bij elke vondst hoort wel een verhaal of een interessant weetje. We stomen jullie niet klaar tot échte biologen, maar na deze actieve speurtocht kan je vol zelfvertrouwen naar de kust komen en uitpakken met je kennis over de zee en het strand. 

NL