Activiteiten

Voor scholen

Wij bieden verschillende activiteiten aan die gericht zijn op scholen, voor leerlingen vanaf de peuterklas tot en met het secundair onderwijs. Al onze activiteiten leggen linken met de vaardigheden vastgelegd in de leerplannen en eindtermen. Thematisch kan er gekozen worden uit activiteiten rond natuur/milieu, STEM, kusterfgoed, hernieuwbare energie en visserij. Daarnaast is het ook mogelijk om educatieve koffers te ontlenen. Wil je liever iets op maat uitwerken? Contacteer ons gerust, samen zoeken we naar een programma dat past bij uw wensen en noden. 

Voor iedereen

Zin om samen met je gezin, familie of vriendengroep een unieke activiteit aan zee te beleven? Een aantal van onze activiteiten kan je doorheen het jaar boeken om te doen met je gezin of familie. Of vier je liever je verjaardag met ons? Tijdens de vakanties organiseren we kampen voor kinderen vanaf 5 jaar. 

Voor bedrijven

Sinds 1995 wil Horizon Educatief vzw op een toffe manier jong én oud het leven aan onze kust laten ontdekken.

Met onze biotoop als inspiratie brengen de animatoren nu ook unieke teambuildings tot bij bedrijven. Of je nu kiest voor een sessie garnaalkruien of een kookworkshop met zeewier, ‘beleven’ staat altijd centraal.

We doen dit zonder “belerend vingertje”, maar wel met onze
WOW factor”. Bekijk zeker ons aanbod voor bedrijven. 

Voor JVC Duin en Zee

Verblijf je met je groep in het Jeugdvakantiecentrum Duin en Zee? Dan zit je goed! Als vaste partner werken wij samen met het verblijfcentrum. JVC Duin en Zee zorgt voor een comfortabel verblijf, wij verzorgen het activiteitenaanbod. Download de brochure of lees verder voor meer informatie. 

NL