Kampen

zot van de zee?

Ga met ons op kamp!

Ook zo zot van de zee als ons? Zoek je een creatief, innovatief en avontuurlijk kampje aan zee, over de zee? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Via sport, spel en creatieve activiteiten maken we jouw kind nog zotter van de zee. 

Beleef de zee vanuit verschillende hoeken. Vang een krab als een echte durfal, ontdek de wereld van de visserij of kook met zeewier en vis van bij ons. Onze activiteiten zijn uniek!

Voor de 10- tot 14-jarigen hebben we in 2023 een speciaal aanbod dat zich toespitst op STEM. In de paasvakantie gaan we aan de slag met de afvalproblematiek aan zee. We zoeken actief naar oplossingen en kijken hoe we het gevonden afval kunnen hergebruiken. In de zomer verdiepen we ons in de wereld van de vliegers. We bouwen zelf een vlieger en kijken hoe we deze kunnen pimpen met sensoren.

doelgroep en periode

We organiseren kampen voor kinderen van 5 tot 12 jaar in de zomervakantie van 2023.

Zomervakantie

  • 3 juli – 7 juli: 5 – 7 jaar
  • 16 aug – 18 aug: 5 – 7 jaar
  • 21 aug – 25 aug: 8 – 12 jaar (VOLZET)

dagverloop

prijs

  • 130 euro voor de 5- tot 7-jarigen
  • 145 euro voor de 8- tot 12-jarigen
  • 90 euro voor de 3-daagse 16 tot 18 augustus

Elk volgend kind uit hetzelfde gezin krijgt 5 euro korting bij inschrijving voor een kamp. 

Inbegrepen in de prijs:

inschrijven

Klik op onderstaande knop om in te schrijven. Vul je gegevens in. Als we het formulier ontvangen hebben, sturen we je binnen enkele dagen een mail terug met de betaalgegevens. Je inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld.


Veelgestelde vragen

Nadat u het inschrijvingsformulier op de website ingevuld hebt, krijgt u via mail de betaalgegevens toegestuurd. De inschrijving is pas definitief na betaling. Een 10-tal dagen voor het kamp krijgt u alle praktische informatie over het kamp. Mochten er in tussentijd nog vragen zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren. 

Mocht u na het invullen van het formulier op de website niets van ons horen, gelieve dan zeker contact met ons te nemen. 

De opvang is in de prijs inbegrepen. De activiteiten duren van 9u30 tot 16u. Voor- en nadien wordt opvang georganiseerd. Van 8u30 tot 9u30 en van 16u tot 17u. 

We vragen om zelf een lunchpakket mee te geven met uw kind. Wij voorzien één tussendoortje tijdens de dag. Daarnaast wordt er ook eens gekookt samen met de kinderen. Een extra tussendoortje meebrengen mag natuurlijk ook. 

Het tweede, derde of vierde kind van eenzelfde gezin krijgt 5 euro korting bij inschrijving voor één van onze kampen. 

De fiscale attesten worden na het kamp opgemaakt en zullen tijdig per email verstuurd worden. 

De meeste mutualiteiten betalen een stukje van het inschrijvingsgeld terug. Geef hiervoor het formulier af bij het begin van het kamp. Op het einde van het kamp geven we de ingevulde formulieren terug af. 

  • In geval van ziekte of ongeval 14 dagen voor het begin van het kamp: stuur de schriftelijke aanvraag tot terugbetaling ons op samen met een doktersattest. Het inschrijvingsbedrag (min 25 euro administratiekosten) zal na de vakantieperiode teruggestort worden.
  • Indien minder dan 14 dagen voor de aanvang van het kamp genannuleerd wordt, zal de helft van het kampbedrag  verminderd met 25 euro administratiekosten terugbetaald worden.
  • Indien de deelnemer tijdens de kampweek ziek wordt of een ongeval krijgt worden er geen terugbetalingen gedaan.
  • In alle andere gevallen is er geen terugbetaling.

Wij werken met kleine groepen van minimum 8 en maximum 25 deelnemers. Mochten er geen 8 deelnemers ingeschreven zijn dan ontvangt u van ons tijdig een bericht (voor 15 maart voor het paaskamp, voor 1 juni voor het zomerkamp in juli, voor 1 juli voor de zomerkampen in augustus). Er kan dan gekeken worden om uw kind eventueel te laten deelnemen in een andere periode of we betalen het inschrijvingsgeld terug. 

"Proficiat! Jullie organisatie pas voorbije zomer leren kennen via het zomerkamp: super begeleiding, tof aanbod en een enthousiast kindje mee naar huis.

Mieke Declerck

mama van Jasper
EN